Tule mukaan kehittämään Logistiikan Maailmaa!

Logistiikan Maailma on luotettava, ajantasainen ja käytännönläheinen verkkoaineisto kaikista alan keskeisistä toiminnoista. Asiantuntijoiden kanssa yhdessä rakennettu sivusto on Suomen käytetyin logistiikan tietolähde.

Kutsumme jatkuvasti uusia alan asiantuntijoita ja edelläkävijöitä mukaan kehittämään logistiikan alaa ja sen tuntemusta Suomessa osallistumalla sivuston tiedon ylläpitoon ja kehittämiseen. Käytännönläheinen tietotaitonne on arvokasta ja haluamme tuoda sen jokaisen alasta kiinnostuneen saataville.

Mukaan työhön toivotamme tervetulleiksi myös uransa alkutaipaleella olevat motivoituneet osaajat.

Yhdessä kehitämme verkkoaineiston, joka palvelee niin alan ammattilaisia kuin opettajia ja opiskelijoitakin käytännön haasteiden edessä.

Tule mukaan toteuttamaan tarkoitustamme ilmoittamalla itsestäsi ja osaamisestasi osoitteeseen info@reijorautauomansaatio.fi. Kerromme mielellämme lisää mahdollisuuksista yhteistyöhön!

Ystävällisin terveisin, Logistiikan Maailman toimitus

Logistiikan moniosaaja, hae säätiön hallitukseen

Logistiikan Maailma -sivuston julkaisija, Reijo Rautauoman säätiö, hakee toista monipuolisen logistiikan tuntemuksen omaavan hallituksen jäsentä. Suosittelemme yhteydenottoa puheenjohtajaamme:

Reijo Rautauoma
Puh: 040 541 0260