Viesti -yrittäjille

Yrittäjän kannattaa tutustua Logistiikan Maailman käytännönläheisiin perustietoihin ja varmistaa, että myös henkilöstön osaaminen on ajan tasalla. Olemme saaneet runsaasti positiivista palautetta yrityksiltä, joissa materiaalimme on eritasoisia tehtäviä suorittavien henkilöiden jatkuvassa käytössä.

Aineistoja PÄIVITETÄÄN jatkuvasti asiantuntijoiden toimesta. Mikäli puutteita tai korjausehdotuksia ilmenee – niistä meille tietoa – tehdään yhdessä.

Suomalaisen yrityksen henkilökunnalla ei aina ole aikaa ja mahdollisuuksia osallistua edes osaan erilaisiin näillä sivuilla esiin tuotuja aiheita käsitteleviin tapahtumiin. Perustiedot on syytä aina hankkia ensin Logistiikan Maailma -sivuilta ja vasta sen jälkeen jatkaa ”jatkojalostamista” oman yrityksen tarpeet tietäen.

Mitä paremmin myyjä ymmärtää ja tuntee ostajien ajatukset ja toivomukset, sitä tuloksellisempaa on hänen toimintansa. Samoin ostajan on hyvä olla perillä myyjän ajatuksista ja tarpeista.

Suosittelemme esimerkiksi Logistiikan työkalut -osioomme tutustumista ja muistathan myös kauppasopimusta tehdässäsi käytössä olevat Incoterms 2020 -toimituslausekkeet. Ajankohtaisia voivat olla myös varastoihin ja varastointiin liittyvät sisältömme.

Suosittelemme myös kauppa ja tullaus -osion aina ajankohtaiseen ja päivitettyyn aineistoon tutustumista.

Kannattaa seurata yrittäjälle ajankohtaista tietoa sivustollamme.

Seuraa ”uutta alalla” tietoja !

Kehitetään Suomea!