Viesti PK-yrittäjille

PK-yrittäjän kannattaa tutustua Logistiikan Maailman käytännönläheisiin perustietoihin ja varmistaa, että myös henkilöstön osaaminen on ajan tasalla. Olemme saaneet runsaasti positiivista palautetta yrityksiltä, joissa materiaalimme on eritasoisia tehtäviä suorittavien henkilöiden jatkuvassa käytössä.

Aineistoja PÄIVITETÄÄN jatkuvasti asiantuntijoiden toimesta. Mikäli puutteita tai korjausehdotuksia ilmenee -niistä meille tietoa-tehdään yhdessä. Suomalaisella PK-yrityksellä ei ole aina aikaa ja mahdollisuuksia osallistua edes osaan erilaisiin näillä sivuilla esiintuotuja aiheita käsitteleviin tapahtumiin.Perustiedot on syytä aina hankkia ensin Logistiikan Maailma -sivuilta ja vasta sen jälkeen jatkaa”jatkojalostamista” oman yrityksen tarpeet tietäen. Suosittelemme esimerkiksi Logistiikan työkalut -osioomme tutustumista ja muistathan myös kauppasopimusta tehdässäsi uudet Incoterms 2020 -toimituslausekkeet.

Kehitetään Suomea!