Tietoa lukijoillemme

Tämän jo viisi vuotta ylläpidetyn sivuston satojentuhansien käyttäjien määrä kannustaa meitä tänäkin vuonna jatkamaan käytännönläheisten logistiikan perustietojen välittämistä vapaasti kaikkien käyttöön.

Jääkristalli.

Verkkosivusto kattaa alan keskeiset toiminnot. Sisältöä tuotetaan, kehitetään ja päivitetään jatkuvasti yhteistyössä alan ammattilaisten, asiantuntijoiden ja käyttäjien kanssa. Lopputuloksesta hyötyvät niin yritykset, oppilaitokset, yhteisöt ja kouluttajat.

Sivusto on jo monessa alasta kiinnostuneen laitteessa suosikkien joukossa. Säätiö on linjannut tämän myös vuonna 2019 hankkeeksi johon panostetaan. Olemme valmiit kaikkien toimijoiden kanssa yhdessä kehittämään logistiikan osaamista Suomessa.

Kiitämme kaikkia mukana olleita ja jatketaan tulevana vuonna tehokkaasti ja määrätietoisesti.

Hyvää ja tuloksellista Uutta Vuotta 2019!

Reijo Rautauoman säätiö