Koronavirus ja logistiikka

Olemme seuranneet koronavirusepidemian vaikutuksia yhteiskuntaan, elinkeinoelämään ja koulutukseen. Tilanne on vaikea, mutta onneksi nyt voidaan havaita, että logistiikka toimii poikkeusoloissakin. Tavara liikkuu tarpeen mukaan.

Monet yrittäjät ovat vaikeuksissa, kun liikkumista tulee rajoittaa ja yleisötapahtumia sekä kokoontumisia perutaan. Tämä on raskasta ja toivomme, että tilanteesta selvitään mahdollisimman lievin vaurioin.

Oppilaitokset ovat siirtyneet äärimmäisen kireällä aikataululla etäopetukseen. Toivomme, että Logistiikan Maailma -sivusto palvelee opettajia ja opiskelijoita oppimateriaalina erityisesti tässä poikkeustilanteessa, kun kirjastot ovat kiinni ja fyysistä opetusmateriaalia ei voida opiskelijoille toimittaa.

Sivustomme on kaikkien yrittäjien, opettajien, opiskelijoiden ja muiden logistiikka-alan tietoa tarvitsevien vapaasti käytettävissä. Toivottavasti voimme näin omalta osaltamme tukea poikkeustilanteen yli pääsemisessä.

HUOM! Tuoretta tietoa koronaviruksen vaikutuksista tullaukseen!