Tule mukaan kehittämään Logistiikan Maailmaa!

Logistiikan Maailma on luotettava, ajantasainen ja käytännönläheinen verkkoaineisto kaikista alan keskeisistä toiminnoista. Asiantuntijoiden kanssa yhdessä rakennettu sivusto on Suomen käytetyin työelämässä tarpeellisten logistiikan tietoja ja taitoja esittelevä tietolähde.

Logistiikan Maailmaa tehdään yhdessä.

Kutsumme jatkuvasti uusia alan asiantuntijoita ja edelläkävijöitä mukaan kehittämään logistiikan alaa ja sen tuntemusta Suomessa osallistumalla sivuston tiedon ylläpitoon ja kehittämiseen. Käytännönläheinen tietotaitonne on arvokasta ja haluamme tuoda sen jokaisen alasta kiinnostuneen saataville.

Mukaan työhön toivotamme tervetulleiksi uransa alku- tai lopputaipaleella olevat motivoituneet osaajat.

Yhdessä kehitämme verkkoaineistoa, joka palvelee niin alan ammattilaisia kuin opettajia ja opiskelijoitakin käytännön haasteiden edessä.

Tule mukaan toteuttamaan tarkoitustamme kertomalla itsestäsi ja osaamisestasi luottamuksellisesti osoitteeseen info@reijorautauomansaatio.fi. Aiheesta tietoa myös säätiön nettisivuilla reijo.rautauomansaatio.fi. Kerromme mielellämme lisää mahdollisuuksista yhteistyöhön!

Logistiikan Maailman toimitus

Ystävällisin terveisin

Reijo Rautauoma
Puh: 040 541 0260