Tietoa lukijoillemme

Tämän jo seitsemän vuotta ylläpidetyn sivuston satojentuhansien vuosittaisten käyttäjien määrä kannustaa meitä vuonna 2021 jatkamaan käytännönläheisten logistiikan perustietojen välittämistä vapaasti kaikkien käyttöön.

Jääkristalli.

Verkkosivusto kattaa alan keskeiset toiminnot. Sisältöä tuotetaan, kehitetään ja päivitetään jatkuvasti yhteistyössä alan ammattilaisten, asiantuntijoiden ja käyttäjien kanssa. Lopputuloksesta hyötyvät niin yritykset, oppilaitokset, yhteisöt ja kouluttajat.

Sivusto on jo monessa alasta kiinnostuneen laitteessa suosikkien joukossa. Säätiö on linjannut tämän myös vuonna 2021 hankkeeksi johon panostetaan. Olemme valmiit kaikkien toimijoiden kanssa yhdessä kehittämään logistiikan osaamista Suomessa.

Kiitämme kaikkia mukana olleita ja jatketaan tehokkaasti ja määrätietoisesti yhdessä.

Reijo Rautauoman säätiö sr