Tule mukaan Logistiikan Maailman® kehittäjien joukkoon

Logistiikan Maailma on luotettava, ajantasainen ja käytännönläheinen verkkoaineisto kaikista alan keskeisistä toiminnoista. Asiantuntijoiden kanssa yhdessä rakennettu sivusto on Suomen käytetyin työelämässä tarvittavia logistiikan perustietoja ja -taitoja esittelevä tietolähde.

Logistiikan Maailman ylläpitäjä Reijo Rautauoman säätiö sr on päättänyt vuoden 2024 aikana panostaa merkittävästi sivuston kehitykseen yritys- ja opetusmaailmasta saatujen kehitysehdotusten mukaisesti.

Logistiikan Maailmaa tehdään yhdessä.

Mukaan työhön toivotamme tervetulleiksi uransa alku- tai lopputaipaleella olevat motivoituneet osaajat.

Tarvitsemme myös jatkuvasti uusia alan asiantuntijoita ja edelläkävijöitä mukaan kehittämään logistiikan alaa ja sen tuntemusta Suomessa osallistumalla sivuston tiedon ylläpitoon ja kehittämiseen. Käytännönläheinen tietotaitonne on arvokasta ja haluamme tuoda sen jokaisen alasta kiinnostuneen saataville.

Yhdessä kehitämme verkkoaineistoa, joka palvelee niin alan ammattilaisia kuin opettajia ja opiskelijoitakin käytännön haasteiden edessä.

Tule mukaan toteuttamaan tarkoitustamme kertomalla itsestäsi ja osaamisestasi luottamuksellisesti osoitteeseen info@reijorautauomansaatio.fi. Aiheesta tietoa myös Reijo Rautauoman säätiö sr -nettisivuilla. Kerromme mielellämme lisää mahdollisuuksista yhteistyöhön!

Toimistoyhteistyö

Toimistomme sijaitsee Wihuri-Salus-toimistotalossa osoitteessa Kalliolinnantie 4, 00140, Helsinki (Kaivopuisto). Olemme valmiit keskustelemaan erilaisista yhteistyövaihtoehdoista.

Ota yhteyttä puheenjohtajaamme.

Ystävällisin terveisin
Reijo Rautauoma
Puh: 040 541 0260