Kylmäkuljetusten neuvontasovellus julkaistu Google Play ja App Store -kaupoissa

ATP-neuvottelukunta, joka kokoaa lämpösäädeltyjen kuljetusalan toimijoita, on julkaissut
neuvontasovelluksen kylmäkuljetusten avuksi.

Mobiili-appista löytyy ohjeistukset kuormatilan rakenteisiin, lämpötilanhallintaan, kunnon ja
siisteyden ylläpitoon, kylmäkoneiden toimintaan ja lämpötilasäädöksiin, lämpötilan rekisteröintiin, kylmätuotteiden kuljetusvaatimukset, ohjeet kuormaukseen, asiapaperihallintaan, purkuun ja paluujakeiden kuljettamiseen. Sovellukseen tulee myös kattavasti linkit laitteistovalmistajien huolto- ja tukisivuille.

Mobiililaitteen näyttökuvan kuvakaappaus.
Kuvakaappaus kylmäkuljetusten neuvontasovelluksesta.

Sovellus on saatavissa Android- ja IOS-puhelimiin. Kyseessä on koeversio, jota edelleen täydennetään ja kehitetään. ATP-neuvottelukunta ottaa mielellään vastaan ehdotuksia kehittämiseen. Yrityksillä on myös mahdollisuus osallistua ATP-neuvottelukunnan asiaa käsitteleviin kokouksiin, missä kehittämisehdotuksia käsitellään.

Hanketta ovat osarahoittaneet Reijo Rautauoman ja TT-säätiöt. Hankkeessa ovat mukana useat korivalmistaja- ja kylmä- ja rekisteröintilaitteita maahantuovat ja valmistavat yritykset. ATP- neuvottelukunta ottaa mielellään kaikki alan toimijat edelleen kehittämään ja päivittämään sisältöä, joka on ilmaiseksi kuljettajien ja ajosuunnittelijoiden käytössä. Sovellus löytyy nimellä Kylmäkuljetus.

Lisätietoja: ATP-neuvottelukunta Asiamies Jouni.Lind@ytl.fi p. 050 521 3305