Esimerkki logistiikan urapolusta

Urapolkuni alkoi vuonna 2008 Inex Partnersilla, jossa työskentelin terminaalityöntekijänä ja työntömastotrukkikuljettajana 3 vuotta. Päätin siirtyä Expertin varastolle, jossa toimin varastonhoitajana ja sain nopeasti ylennyksen tiimivetäjäksi.

Kuitenkin halusin haastetta ja vaihtelua työssäni, joten siirryin vuonna 2013 DB Schenkerille varastonhoitajaksi alihankkijan Adeccon Finland Oy:n kautta. Vuodesta 2014 Olin mukana varaston toiminnassa ja vastasin työn sujuvuudesta ja työnjaosta tiimivetäjänä. Vuonna 2015 ylenin työnjohtajaksi, jossa vastasin Oulunkylän terminaalivaraston toiminnasta, työnjaosta, toiminnan ohjauksesta ja työn tuottavuudesta.

Varaston käytävä, molemmilla puolilla korkeat varastohyllyt.

Vuonna 2017 operatiivisen toiminnan päällikkömme irtisanoutui, jolloin hänen työtehtävänsä siirtyivät minulle. Sain hoidettavakseni kolme suurta DBSchenkerin varastoa, jossa vastasin kaikkien Adecco Finland Oy:lle ulkoistettujen varastojen toiminnasta, työnjaosta, toiminnan ohjauksesta ja työn tuottavuudesta.
Teimme myös yhteistyötä ammattioppilaitosten kanssa, ja muun muassa Työtehoseuralta otimme oppilaita työharjoitteluun. Sitä kautta tutustuin TTS Työtehoseuran kouluttajiin. Ajatus uudesta urapolusta kouluttajana alkoi kiehtoa minua.

Vuonna 2019 sain upean tilaisuuden siirtyä TTS Työtehoseuralle sisälogistiikan kouluttajaksi. Suoritin Palvelulogistiikan ammattitutkinnon ja valmistuttuani otin yhteyttä TTS Työtehoseuran koulutuspäällikköön. Sain työn kouluttajana ja 2 vuotta myöhemmin ylenin sisälogistiikan yksikön pääkouluttajaksi.

Nykyisessä roolissani vastaan työn suunnittelusta ja ohjauksesta, tiimin hallinnasta sekä kouluttamisesta sisälogistiikan alalla. Olen myös mukana kehittämässä koulutustoimintaa ja seuraamassa alan uusimpia trendejä. Nautin työstäni kouluttajana ja tavoitteenani on edetä urallani vielä lisää tulevaisuudessa.

Tässä lyhyt yhteenveto urapolustani sisälogistiikan alalla. Olen ylpeä saavutuksistani ja kiitollinen kaikista oppimiskokemuksista matkan varrella. Uskon vahvasti sisälogistiikan merkitykseen ja nautin siitä, että voin vaikuttaa ihmisten elämään kouluttajan roolissani. Olen kunnianhimoinen ja tavoitteeni on jatkaa pitkää ja menestyksekästä uraa tällä alalla.

Toivon, että tämä voi innoittaa muita maahanmuuttajia seuraamaan omia intohimojaan ja tavoittelemaan menestystä sisälogistiikan alalla.