Porin satama Täyden palvelun kokonaisuus

(08/2018 markkinatietoa)

Porin Satama Oy muodostuu kolmen sataman kokonaisuudesta, johon kuuluu Mäntyluodon satama­alue, Tahkoluodon syväsatama­alue sekä Tahkoluodon kemikaalisatama. Olemme partneri, joka kykenee palvelemaan kaikkia Itämerellä kulkevia aluksia – aito yleissatama, jolle minkään tavaralajin käsittely ei ole vierasta.

Vahvuutemme ovat energian, kierrätysmateriaalien ja nestebulkin käsittelyssä. Näiden lisäksi meillä on pitkä osaaminen metalli­ ja metsäteollisuuden raaka­aineiden ja valmistuotteiden kanssa. Pääasiallisesti kauttamme kulkee kuivia ja nestemäisiä bulk­tuotteita, kontteja, suuria ja raskaita projektilasteja sekä metsäteollisuustuotteita.

15,3 metrin merellinen kulkusyväys tekee Porin Satamasta yhden Suomen syvimmistä satamista, mikä takaa sataman asiakkaillemme merkittävän etulyöntiaseman erityisesti suurten volyymien kuljettamiseen ja satamakäsittelyyn. Satamalla on tarjota Suomen monipuolisimmat satamalaitteet aina 200 tonnin nostoihin saakka.

Porin satama, Tahkoluoto.

Ydinpalveluitamme

  • nosturipalvelut
  • aluevuokraus
  • aluspalvelut

Palvelustrategiamme

Haluamme palvella suurteollisuuden, logistiikan ja kaupan tarpeita tarjoamalla kustannustehokkaita ja luotettavia ratkaisuja, menestyksen mahdollisuuksia. Strategiamme on olla Itämeren energisin ja tehokkain satama sekä halutuin partneri. Tämä on saavutettavissa palvelemalla asiakkaitamme hyvin ja hyödyttäen aidosti heidän liiketoimintaansa. Menestymisen tärkein tekijä on tyytyväinen asiakas.

Haluamme olla

  • hyvä ja luotettava sopimuskumppani ja työnantaja
  • kustannustehokas ja kannattava
  • vastuullinen ympäristöstämme
  • ketterä ja kehittyvä
  • ystävällinen

Hyvä palveluiden laatu edellyttää asiakkaiden odotusten ja tarpeiden tunnistamista ja toiminnan määrätietoista ja jatkuvaa kehittämistä. Hyvä laatu merkitsee myös työyhteisön turvallisuuden suunnittelua ja johtamista käytännön toiminnaksi.

Yhteisnosto käynnissä Porin satamassa.